_

Etusivu

Esittely

Chihuahuat

Pentuinfo

Pennut

Marsujen kasvatus

Kennel Syyspellon

Katja Karkkulainen
Espoo
0400 80 99 22
syyspellon(@)gmail.com
"Syyspellon Chihuahua - Pieni koira, Suuri sydän"

Catjan Marsut - Marsujen kasvatus


Syyspellon nimellä ei ole mitään yhteyksiä marsujen kasvatukseni kanssa. Halusin kuitenkin luonnollisesti marsusivuni samojen kotisivujen alle.

Olen Suomen Marsuyhdistyksen jäsen ja ensimmäiset marsut olivat elämässäni jo 1980-luvun puolivälissä. Sitten oli vuosikymmenten tauko, kun marsuja tuli taas taloon.
Olen tehnyt tarvittavat rekisteröinnit marsujen kasvatuksesta AVI:lle ja Ruokavirastolle.

Kasvatusharrastukseni keskiössä on onnelliset ja hyvinvoivat marsut, huomioiden niiden lajityypilliset tarpeet ja käyttäytymisen. Marsut elävät laumassa, ne asuvat isoissa virikkeellisissä häkeissä, päivittäin ne pääsevät jaloittelemaan isompaan aitaukseen, marsuja myös käsitellään päivittäin, jotta ne pysyvät sosiaalisina ja virkeinä kavereina, kesällä marsut pääsevät pihalle aitauksiin, jossa ne pääsevät syömään vihreää. Marsut syövät laadukasta heinää, Altromin pellettiä sekä saavat päivittäin c-vitamiinia ruokaansa. Tuoreruuat ja yrtit kuuluvat myös säännöllisesti niiden ruokavalioon.Kasvatan sileäkarvaisia self (black), englannin crest (black) ja d.e. white marsuja lähinnä itselleni, kaikkia kun aina ei voi pitää, niitä saattaa tulevaisuudessa mahdollisesti tulla luovutukseenkin asti. Jokainen marsumme on meille suuri aarre ja ne luovutetaankin vain vastuullisiin koteihin, jossa niiden lajityypilliset tarpeet on huomioitu.

Mikäli etsit marsunpoikasta, kerrothan minkälainen koti sivulla olisi tarjottavana. Marsu on laumaeläin ja niitä tuleekin olla vähintään kaksi.

Marsuista löydät kattavasti tietoa täältä:
www.marsut.info
www.marsuyhdistys.net

terveisin, Katja

Yhteydenotot:
catjanmarsut(@)gmail.com


Kiinnostuitko marsuistamme?

Lisää kuulumisia ja marsujen kuvia?

Käy tykkäämässä Fb- sivuistamme, päivitämme sinne uusimmat uutiset ja terveiset!