_

Etusivu

Esittely

Chihuahuat

Pentuinfo

Pennut

Kasvatit

Kennel Syyspellon

Katja Karkkulainen
Espoo
0400 80 99 22
syyspellon(@)gmail.com
"Syyspellon Chihuahua - Pieni koira, Suuri sydän"

Esittely


Olen Katja 1972 syntynyt koiraharrastaja Espoon Niipperistä.
Asumme omakotitalossa, joten koirilla on aidattu piha, jossa on tilaa temmeltää. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat elävät arjessa mukanamme.
Koirien hyvinvoinnista pidetään hyvää huolta ja niitä hoidetaan suurella sydämellä. Ensimmäisen koirani sain vuonna 1992, joka oli tiibetinspanieli. Muina rotuina on ollut saksanpaimenkoira ja cairnterrieri.

Eläinrakkaana ihmisenä myös oma hevonen kuului elämääni vuodesta 2010 vuoteen 2015. Elämäni hevonen jouduttiin päästämään vihreämmille laitumille 16 vuoden iässä jalkavaivojen takia.

Chihuahua rotuun sain ensikosketukseni, kun tyttäreni kavereilla oli chihuja, jotka kävivät meillä usein kyläilemässä. Ajattelin, että onpas rohkea, reipas ja eloisa rotu pieneen kokoonsa nähden ja tämä rotu vei perheemme sydämet samantien. Myöhemmin lähdin ottamaan rodusta enemmän selvää ja ensimmäinen lk chihu saapui perheeseemme 2014.

Syyspellon kennelnimi myönnettiin 2015. Aloitan innolla chihujen kasvatuksen muutaman kokeneen kasvattajan opastuksella ja tuella. Kiitän sydämestäni Marja Kurittua/Kennel Marjaniemen saadusta tuesta ja opastuksesta rodun parissa. Jo opittuja tietoja olen käynyt täydentämässä luennoilla ja kasvattajapäivillä, sekä olemalla itse aktiivinen oppimisessa ja tiedon haussa.

Olen käynyt kasvattajan peruskurssin sekä allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen.

Olen jäsenenä: